4 Mart 2015 Çarşamba

Kolay Keşkül Tarifi

Keşkül Tarifi – Keşkül Nasıl Yapılır? – Keşkül Yapılışı




Pratik ve kolay keşkül tarifleri hazırlamak istiyorsanız bu tarif tam da size göre..Öncelikle geniş bir tencerenin içerisine şekeri, sütü ve suyu alarak kaynayana kadar sürekli karıştırıp pişiriyoruz. Ayrı bir kabın içerisinde yumurtaları, pirinç ununu ve nişastayı karıştırıyoruz. Bu karışımdan kaynayan sütün içerisine yavaş yavaş ilave ederek sürekli karıştırıyoruz.



Hazırladığımız kolay keşkül tarifimiz koyu bir kıvama geldiğinde yüksek kenarlı bir kaseye boşaltıp soğumaya bırakıyoruz. Tatlımız soğuduğunda üzerine dövülmüş fıstık serperek afiyetle tüketebilirsiniz..



Kolay Keşkül Tarifi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder