22 Eylül 2014 Pazartesi

Frenuar Pasta

Frenuar Pasta Nasıl Yapılır? – Frenuar Pasta Tarifi – Frenuar Pasta Yapılışı



Pandispanya kekimizi hazırlarken 1 çorba kaşığı kakao ilave ederek kakaolu pandispanya keki hazırlıyoruz. Pandispanya kekimizi enlemesine üç eşit parçaya bölüp, ilk katın üzerine hazırladığımız çikolatalı kremayı sürüp üzerine vişne tanelerini serpiyoruz. Sütle hazırladığımız kremşantiyi vişnelerin üzerini kaplıyoruz ve diğer pandispanya kekini üzerine yerleştiriyoruz.



Aynı şekilde üzerine çikolatalı kremayı ve vişne tanelerini serpip, kremşantiyle üzerini kaplıyoruz. Üçüncü katı da yerleştirip dış kısmının tamamını krem şanti ile kaplıyoruz. Vişne taneleri ve çikolatalar ile süsleyip buzdolabında yaklaşık 3 saat kadar soğuttuktan sonra dilimleyerek servise sunabilirsiniz. Hazırladığınız bu pratik pasta tarifini sevdiklerinizle afiyetle tüketebilirsiniz..




*** Pandispanya keki tarifine buradan bakabilirsiniz.. Pandispanya Nasıl Yapılır?


-



Frenuar Pasta

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder