14 Eylül 2014 Pazar

Paçanga Böreği

Paçanga Böreği Nasıl Yapılır? – Paçanga Böreği Tarifi – Paçanga Böreği Yapılışı



Öncelikle malzemelerimizi hazırlayarak başlayabilirsiniz. Sivri biberleri parmak uzunluğunda kesip hazırlıyoruz. Domatesleri ise kabuklarını soyup dilimliyoruz. Daha sonra 1 adet yufkayı 8 parçaya bölerek her bir yufka parçasının içerisine rendelediğimiz kaşar peynirinden istediğiniz miktarda koyuyoruz. Üzerine kestiğimiz sivri biberden ve dilimlediğimiz domatesten koyup, yufkaların iki kenarını kapattıktan sonra 2-3 parmak genişliğinde sarıp ağızlarını kapatıyoruz. Bu şekilde hazırladığımız yufkaları soğuk suya batırıp çıkarttıktan tavada kızgın yağda kızartıp, servise sunabilirsiniz. Nefis paçanga böreğiniz hazır afiyet olsun..


-



Paçanga Böreği

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder