18 Eylül 2014 Perşembe

Peynirli Tuzlu Bisküvi

Peynirli Tuzlu Bisküvi Nasıl Yapılır? – Peynirli Tuzlu Bisküvi Tarifi



Bir kabın içerisine yumurtayı ve margarini alarak iyice çırpıyoruz. İçerisine toz kırmızıbiberi, beyaz peyniri ve unu ekleyerek iyice yoğuruyoruz. Hazırladığımız hamuru yaklaşık yarım sat kadar dinlendirdikten sonra bir santim kalınlığında açıp, Kalıplar yardımı ile istediğiniz şekilde kesip, margarin yağı ile yağladığımız fırın tepsisine diziyoruz. Üzerine pul kırmızıbiberi, çörek otunu (v.b.), kaşar peyniri rendesini serpip önceden ısıtılmış 180 derece fırında yaklaşık 15 dakika kadar pişirip afiyetle tüketebilirsiniz..



Peynirli Tuzlu Bisküvi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder