28 Eylül 2014 Pazar

Kestaneli Pasta

Kestaneli Pasta Nasıl Yapılır? – Kestaneli Pasta Tarifi – Kestaneli Pasta Yapılışı



Öncelikle pastamızın çikolatalı sosunu hazırlayalım. Sos için, kremayı bitter çikolata ile eritiyoruz. 1 Paket vanilya ekleyerek bir kenara alıyoruz.



Kestaneleri, 2 kutu kremayı, vanilyayı ve pudra şekerini robotta püre haline getiriyoruz. Bir kabın içerisinde dövülmüş bisküviyi ve tereyağını karıştırarak un haline getiriyoruz. Kelepçeli bir kek kalıbının içerisine bisküvili karışımı yaydırıp, önceden ısıtılmış 175 dereceli fırında yaklaşık 15 dakika kadar pişiriyoruz.



Daha sonra üzerine kestaneli püreyi yayıp buzdolabında soğutuyoruz. Daha sonra kalıbından çıkartarak çikolatalı sos ile birlikte servise sunabilirsiniz. Afiyet olsun..


-



Kestaneli Pasta

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder